• Jaga lugu:

  Eesti idu Pipedrive tegi Saksamaale andmekeskuse

  Pipedrive'i kontorFoto: Meeli Küttim

  Müügijuhtimise tarkvara arendav Eestist pärit idufirma Pipedrive avas Saksamaal andmekeskuse.

  Frankfurdis avas Pipedrive andmekeskuse selleks, et toetada ettevõtte kliendibaasi ning jätkata kiire ja turvalise teenuse pakkumist Euroopas, teatas ettevõte.
  Uue andmekeskuse infrastruktuur tagab ka, et Pipedrive'i kasutamine on klientide jaoks kooskõlas 2018. aasta mai kuus jõustuva Euroopa Liidu uue isikuandmete kaitse üldmäärusega.
  See on Pipedrive’i esimene andmekeskus Euroopas. Alates ettevõtte asutamisest 2010. aastal on Pipedrive kasutanud USAs asuva andmekeskuse teenuseid.
  Sarnaselt USA-s paiknevale andmekeskusele on Pipedrive'i Saksamaal avatava andmekeskuse koostööpartneriks samuti Rackspace. Alates detsembrist majutatakse Pipedrive’i uute Euroopa klientide andmed Saksamaa andmekeskusesse, olemasolevate Euroopa klientide andmed migreeritakse Rackspace’i Chicagos asuvast andmekeskusest Frankurdis asuvasse 2018. aasta esimese kvartali jooksul.
  Pipedrive’i tehnoloogiajuhi Sergei Anikini sõnul töötasid insenerid Pipedrive’i teenuse Euroopas majutamise ning skaleerimise nimel ligi kolm aastat. “Tänane päev märgib meie jaoks pikaajalise pingutuse olulist verstaposti. Pipedrive’i süsteemi arhitektuuri ja infrastruktuuri muutmine ning sobivusse viimine poleks aga olnud võimalik ilma meie pikaajalise ja usaldusväärse pilvemajutusteenuse partneri Rackspace’ita."
  Pipedrive on 2010. aastal kogenud müügijuhtide poolt loodud müügijuhtimise tarkvara (CRM), mis aitab kiiresti kasvavatel ettevõtetel hallata keerukaid või pikki müügiprotsesse. Firma kontorites New Yorgis, Lissabonis, Londonis, Tallinnas ja Tartus töötab üle 300 inimese.
  Pipedrive on saanud investeeringuid enam kui 30 miljoni dollari ulatuses ja investorite hulka kuuluvad Atomico, Bessemer Venture Partners, Rembrandt Venture Partners, Paua Ventures, Monashees Capital, TMT Investments ja teised.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Merli Üle: tänane lumehelbeke hindab samu väärtusi mida su enda laps
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Inbank suutis kasumit kolmekordistada
Eesti finantsettevõte Inbank suutis teises kvartalis puhaskasumit kolmekordistada, selgub börsiteatest.
Eesti finantsettevõte Inbank suutis teises kvartalis puhaskasumit kolmekordistada, selgub börsiteatest.
Raadiohommikus: vaktsiinid, koroonapassid ja kiiresti lähenev sügis
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Suured väikesed: kuidas sündis Läti esimene ükssarvik Uus lugude sari!
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.