Äripäev • 11. jaanuar 2018 kell 11:25

LG robot tegi esitlusest õudusunenäo

Armas nutikodu haldav robot Cloi vedas esitlusel LGd alt.  Foto: Scanpix/Reuters

Las Vegase iga-aastane tarbeelektroonikamess on tehnoloogiaettevõtetele üks paremaid kohti oma uudistoodete esitlusel, kirjutas BBC.

Kuigi esitlused on kõik viimase pisiasjani lihvitud ja läbi harjutatud, ei lähe alati kõik plaani järgi. LG seisis vastamisi ettearvamatu tehnikaga, kui tutvustas laval nutikodu üle valvavat robotit Cloi.

Cloi oli esitluse nael ja pidi näitama, kuidas tehisintellekt aitab kasutada uusi köögiseadmeid. Abi asemel keeldus robot igasugusest koostööst ja püsis turundusjuht David VanderWaali püüetest hoolimata kindlalt vait. Esitlus muutus lõbusast haudvaikseks, kui esialgu südamliku häälega robot ka kolmandat küsimust ignoreeris.

See juhtum tõstab uuesti üles varemgi õhus olnud küsimuse: kas messidel tutvustatud tehisintellekti kasutavad tooted on turu jaoks lõplikult valmis.

Videot vaikivast robotist saad näha siit.

Hetkel kuum