Äripäev • 22. jaanuar 2018 • 1 min
Jaga lugu:

EVR Cargo püsib kasumikursil

Foto: Erik Prozes

Raudteekontsern EVR Cargo on olnud kolm kuud järjest kasumis.

Ettevõtte möödunud aasta viimase kvartali puhaskasum oli miljon eurot. Detsembris prognoositud aastakahjum jääb siiski püsima, kuid oodatust parem tulemus aasta viimasel kuul vähendas varem prognoositud kahjumit oluliselt, edastab EVR Cargo pressiteates.

"Jätkuvalt tugev tulemus raudteeveo ärisuunal ning prognoositust parem tulemus vagunite rendis on aidanud jõuda jooksvasse kasumisse. Vagunite remondi ärisuuna panus oli tagasihoidlikum, kuid teeme tööd, et tulemus paraneks. EVR Cargo kontserni rahavoog ja bilanss on tugev, mis võimaldab meil ka edaspidi investeerida atraktiivsetesse äriprojektidesse," ütles EVR Cargo juhatuse esimees Raul Toomsalu.

EVR Cargo konsolideeritud 2017. aasta kulumieelne auditeerimata ärikasum (EBITDA) oli 5,4 miljonit eurot.

EVR Cargo põhilised ärisuundad on kaubavedu, vedurite ja vagunite remont ja ehitus ning vagunite rent. Ettevõte annab tööd 650 inimesele.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt