• Jaga lugu:

  Tasuta bussisõidu otsus libiseb keskustele

  Bussivedaja ATKO Liinid bussidFoto: Andras Kralla

  Lääne Elu kirjutas eile, et Simson plaanib lähiajal allkirjastada määruse, millega pannakse paika maakondlike bussiliinide piletihinnad.

  Ministeeriumi pressiesindaja Kadri Tonka ütles maakonnalehele ilmselt kogemata välja midagi, mis oleks pidanud veel mõni aeg saladusse jääma – otsuse, kas tuleb tasuta ühistransport või hoopis soodushinnaga sõitmine, langetavad viimaks ühistranspordikeskused, kirjutab Eesti Päevaleht.
  Seega on valimislubadus tasuta ühistranspordist muutunud millekski lahjemaks.
  Selline lahendus on täpselt see, mida on nõudnud IRL-i esimees Helir-Valdor Seeder. Viimase sõnul näeks erakond sobivana lahendust, kus ühistranspordi dotatsiooni kasutamise üle otsustaksid ühistranspordikeskused, mitte minister.
  Loe pikemalt Eesti Päevalehest.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Keskerakond kaotas pealinnas ainuvõimu
Keskerakond valimised pealinnas küll võitis, kuid kaotas pikki aastaid kestnud ainuvõimu. Pealinna volikogu saab olema kirju.
Keskerakond valimised pealinnas küll võitis, kuid kaotas pikki aastaid kestnud ainuvõimu. Pealinna volikogu saab olema kirju.
Summa on kasvanud: Veli Kraavi vastased küsivad tagasi üüratut võlga
Täna kogunesid kohtusse Veli Kraavi pankrotiasja esimesele võlausaldajate koosolekule trobikond haldureid ja teised võlausaldajate esindajad, et Kraavi pankrot käima lükata. Kraavilt nõutav summa on kasvanud meeletu hüppega.
Täna kogunesid kohtusse Veli Kraavi pankrotiasja esimesele võlausaldajate koosolekule trobikond haldureid ja teised võlausaldajate esindajad, et Kraavi pankrot käima lükata. Kraavilt nõutav summa on kasvanud meeletu hüppega.