Äripäev • 21. mai 2018 • 1 min
Jaga lugu:

Kaupmehed võtavad suveks tööle tuhat noort

Kaupmeeste Liidu tegevjuht Nele Peil  Foto: Erakogu

Eesti Kaupmeeste Liidu liikmed otsivad suveks lisatööjõudu, vaja läheb enam kui tuhandet inimest.

„Kuigi suvetöötajatena nähakse eeskätt õpilasi ja tudengeid, on oodatud igas vanuses inimesed,“ ütles kaupmeeste liidu tegevjuht Nele Peil pressiteate vahendusel. Suvetöö kaupluses on tema sõnul hea võimalus katsetada, kas selline töö võiks sobida ka pikemas plaanis.

"Samas võib seda võtta ka kogemusena, mis õpetab suhtlemist ja olukordade lahendamist, neid oskusi läheb aga vaja igas ametis. Praegu on just õige aeg endale sobiva kaubandusettevõttega ühendust võtta ja oma töösoovist teada anda," ütles Peil.

Näiteks Prisma Peremarket võtab suveks tööle kuni 200 abilist vanuses alates 16. eluaastast. Alla 18aastased saavad tööd müügisaalis kauba väljapanejatena, täisealised saavad lisaks töötada ka kassas.

Selver võttis eelmisel suvel tööle üle paarisaja noore ja samas suurusjärgus abilisi oodatakse ka tänavu."Abitööjõudu on vaja peamiselt kauplustesse, kus noored saavad asendada meie puhkusel töötajaid," ütles Selveri juhataja Kristi Lomp.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt