Äripäev • 6. august 2018 kell 13:54

Raadiohommikus: miks on suvel nii palju haiguslehti?

Konverents Meditsiin 2018  Foto: Raul Mee

Kuumal suvel kimbutab erinevate sektorite ettevõtjaid töökäte nappus, sest väidetavalt on märgatavalt suurenenud haiguslehtede arv. Kas erakordselt kuumad ilmad meelitavad inimesi randa või toovadki kaasa terviseprobleeme, räägib Äripäeva teisipäevases hommikuprogrammis Kivimäe Perearstikeskuse perearst Karmen Joller.

Lisaks räägime kindlustusseltside liidu juhi Mart Jessega sellest, kas Swedbanki reisikindlustuse tingimused on seadusega vastuolus ja mida enne reisile minekut kindlasti tähele panna, et mitte pettuda. Uurime ka seda, kas investor Toomase portfell on suvekuumuses sulama hakanud ja kui suur on oht, et sisuturundus suretab ajakirjandusliku meedia välja.

Stuudios on Birjo Must ja Liis Amor.

Päev jätkub kolme saatega.

11.00–12.00 "Investor Toomase tund". Saates võtame kokku Toomase investeeringud viimasel kuul ning vaatame, kuidas on portfellil läinud. Portfelli murelapse leiame tehnoloogiasektorist – kuid kas ühtlasi lõi see ka hea ostukoha?

Ühtlasi vaatame tulemuste hooajale laiemalt peale ja võtame fookusesse sündmused, mis võivad lähiajal turge mõjutada. Lisaks räägime streikide küüsis vaevlevast Ryanairist. Saadet juhivad Liina Laks, Kaspar Allik ja Indrek Mäe.

13.00–14.00 "Globaalne pilk". Seekord räägime ettevõtlusega tegelemisest Aasia riikides ning uurime, milliste kultuuriliste eripäradega tuleks Eesti ja laiemalt Euroopa ettevõtjatel seal müüma asudes arvestada. Saates on külas elektrirollereid tootva ettevõtte Stigo OÜ asutaja Ardo Reinsalu ja Eesti Kaubandus-Tööstuskoja teenuste osakonna juht Piret Potisepp, kes on elanud Hiinas. Saadet juhib Liis Amor.

15.00–16.00 "Eramaja ehitus"*. Saates tuleb juttu eramaja ustest ja akendest. Monika Aganitš katuseaknaid müüvast ettevõttest Tektum OÜ põhjendab, miks planeerida ja projekteerida oma eramajale just katuseaknaid, ning selgitab, miks pole talvisest lumepuhastamisest säärase lahenduse juures pääsu. Saatejuht on Lauri Leet.

* kordussaade

Hetkel kuum