Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

EKRE nimetas läbirääkimiste kõige raskemad teemad

EKRE esimees Mart Helme ütles pärast Keskerakonna tehtud võimukõneluste ettepaneku vastuvõtmist, et alustatakse kõige raskematest teemadest ning välistada ei saa ka seda, et Eesti Konservatiivne Rahvaerakond võib koalitsioonikõneluste laua tagant lahkuda.

Martin ja Mart Helme EKRE juhatuse erakorralisel koosolekul.   Foto: Liis Treimann

Helme ütles Äripäevale antud intervjuus, et koalitsiooni pole veel olemas ning läbirääkimised tulevad rasked. Selle kohta, kas Reformierakond võib veel endiselt koalitsioonikõnelusi mõjutada, ütles Helme, et kui Kaja Kallas on piisavalt tark, siis ta loobub presidendi pakkumisest valitsus moodustada.

Seda artiklit näevad Äripäeva tellijad.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas