Äripäev • 9. juuli 2019 kell 8:20
Uudised
Ainult tellijale

ABB Grupp müüb päikeseenergia vaheldite äri itaallastele

ABB Grupi otsus müüa päikesevaheldite äri on kooskõlas ettevõte strateegiaga  Foto: ARND WIEGMANN

ABB Grupp müüb umbes 800 töötajat hõlmava päikeseenergia vaheldite äri äri Itaalia ettevõttele FIMER S.p.A. Kuigi mullu teenis ABB päikeseenergia segmendis ligikaudu 290 miljonit dollarit kasumit, loodab ABB müügitulu abil keskenduda teistele kasvuturgudele.

ABB Grupi elektrifitseerimise ärivaldkonna president Tarak Mehta sõnul on müük kooskõlas ettevõte kasvustrateegiga. „Jätkame süstemaatilist portfellihaldust, et tugevdada konkurentsivõimet ning keskenduda tulude kvaliteedile ja kõrgema kasvuga segmentidele,“ sõnas Mehta.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum