Äripäev • 12 juuli 2019
Uudised
Ainult tellijale

Peaprokurör Lavly Perling jagas Äripäeva raadios selgitusi

Lavly Perling  Foto: Andras Kralla

Riigi peaprokuröri Lavly Perlingu avaldusega kandideerida uueks ametiajaks sattus pea samasse aega kolm Keskerakonnale või selle juhtidele soodsat prokuratuuri otsust, mis tekitavad küsimusi peaprokuröri sõltumatuse kohta, kirjutas tänane Äripäev.

Äripäeva tänases artiklis kirjeldatud otsuseid ja seoseid kommenteerib täna hommikul kell 8.30 Äripäeva raadio hommikuprogrammis riigi peaprokurör Lavly Perling, kellega vestlevad Äripäeva peatoimetaja asetäitja Aivar Hundimägi ja ajakirjanik Eliisa Matsalu.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Hetkel kuum