Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Inimestel on julgust raha poodi viia

Apranga pood.  Foto: Andres Haabu

Palga kasv jääb veel vähemalt lähiajal väga tugevaks, inflatsioon eelmise aastaga võrreldes aeglustub, intressimäärad püsivad madalad ning Eesti tarbijate kindlustunne on jätkuvalt väga tugev – need tegurid toetavad tarbimise kasvu, ennustab Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina kaubandusele head aega.

„Lisaks sellele tööhõive kasvab, mis toob täiendavat palgamahtu tarbimisse,“ lisab Mersina oma kommentaaris tänasele statistikaameti teatele, et juunis suurenes jaekaubandusettevõtete inflatsiooniga korrigeeritud müügitulu aastases võrdluses 3%.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Hetkel kuum