Äripäev • 14 august 2019
Uudised
Ainult tellijale

Tööandjad kritiseerivad renditööjõu maksustamise plaani

Siseministeeriumis toimunud pressibriifingul tutvustasid siseminister Mart Helme ning kodakondsus- ja rändepoliitika osakonna juhataja Ruth Annus välismaalaste seaduses ja välismaalaste lühiajalise Eestis töötamise korras kavandatavaid muudatusi, mis tööandjate hinnangul on tehtud kiirustades ja võiksid olla mõjusad ka leebemal kujul.  Foto: Andras Kralla

Tööandjate keskliit kritiseerib mitteresidentidest renditööjõu maksustamise plaani, leides, et see on ilmselt valminud kiirustades ja vajab mõjuanalüüsi.

"Tööturgu saab korrastada ka leebemate meetmetega ja õiguse parema rakendamisega – pole alust eeldada, et renditöötajad on Eesti majandusele kahjulikud või et nende pealt makse ei makstaks," seisab liidu pöödumises.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum