Logistikauudised.ee  • 27. august 2019 kell 5:08
Uudised
Ainult tellijale

DSV ühinemine Panalpinaga jõudis lõpule

DSV teatas, et ühinemisprotsess Šveitsi päritolu maailma juhtiva logistikafirmaga Panalpina, on jõudnud lõpule. Tulemusena loodi maailma suuruselt neljas ekspedeerimisettevõte, kirjutab logistikauudiste portaal.

Panalpina on Šveitsi päritolu maailma üks juhtivaid logistikaettevõtteid.  Foto: Reuters/Scanpix

Börsifirma uueks nimeks saab DSV Panalpina A/S, ent kõikide riikide üksuste kaubamärgina jääb kasutusele nimi DSV. Ühinenud ettevõttes töötab kokku rohkem kui 60 000 töötajat 90 riigis, kes kontrollivad igapäevaselt rohkem kui 20 000 veoauto liikumist, lähetavad aastas 2,9 miljonit TEU-d meretranspordiga ja 1,7 miljonit tonni kaupa lennuvedudel ning haldavad 6 000 000 m2 laopindu.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum