Äripäev • 23. oktoober 2019 kell 8:54

airBaltic on tänavu teinud Eestis 49% kasvu

Selle aasta üheksa kuuga on airBaltic lennutanud üle 490 000 Eesti reisija, mis on 49% rohkem kui samal perioodil aasta varem, teatas Läti lennufirma.

airBalticu lennukipark koosneb 39 lennukist.  Foto: airBaltic

“Oleme täielikult pühendunud Eesti turu huvidele ning me tugevdame oma positsioone Tallinna lennujaama suurima vedajana. Pakume Eesti pealinnale parimat lennuühendust ning, lisades oma lennuplaanidesse täiendavaid otsesihtkohti, parendame oma teenust ka edaspidi,” ütles airBaltic’u juhatuse esimees Martin Gauss.

Kokku on mainitud perioodi jooksul airBaltic transportinud 3 874 867 lennureisijat, mis tähendab 22% kasvu.

Tallinnast pakub airBaltic otselende Amsterdami, Berliini, Brüsselisse, Kopenhaagenisse, Londonisse, Malagasse, Oslosse, Pariisi, Stockholmi, Viini ja Vilniusesse, samuti ühenduslende Riia kaudu. Saabuval talvehooajal käivitab airBaltic otselennu Tallinn–Salzburg. Kokku teeb lennufirma lende rohkem kui 70 sihtkohta.

Hetkel kuum