Jaanus Vogelberg • 27. oktoober 2019 kell 10:33
Uudised
Ainult tellijale

Ratas läheb ettevõtjatega USAsse majandussuhteid arendama

Jüri Ratas  Foto: Raul Mee

Peaminister Jüri Ratas alustab homme Ameerika Ühendriikides visiiti, mille peaeesmärk on tihendada kahepoolseid suhteid ja laiendada majanduskoostööd, teatas valitsuse kommunikatsioonibüroo. Ratas võtab kaasa hulga Eesti ettevõtjaid ja käib läbi ka näiteks Google'i peakorterist. Hiljuti käis USAs rahapesu asjus kohtumistel ka rahandusminister Martin Helme.

Peaminister kohtub visiidil koos haridus- ja teadusminister USA kaubandusministri Wilbur Rossi ja Senati väliskomisjoni esimehe James Rischiga. Visiidil on kaasas ka äridelegatsioon, kellega koos külastatakse kaubanduskodasid ja ettevõtteid.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum