Allan Rajavee • 2. november 2019 kell 13:00
Uudised
Ainult tellijale

Välisturud lõid Eesti IT-firmade jalge all kõikuma

Arvestades Skandinaavia majanduse jahtumist võib Põhjala riikidele allhankeid tegevatel arendajatel elu raskekes minna, kuid väljaspool Euroopat on samuti raske turul omale kohta leida.  Foto: Andras Kralla/Äripäev

Eesti IKT-ettevõtetel on üha keerulisem turgu leida, sest palgaralli ja tööjõupuuduse tõttu ei suudeta pakkuda konkurentsivõimelist hinda soodsamatel turgudel ning Euroopa turg on samuti jalge all kõikuma löönud.

Eesti IT-ettevõtete liidu president ja Nortali juhatuse liige Andre Krull rääkis IKT Aastakonverentsil, et IKT-sektoris on müügitsüklid väga pikad ja edukaks müügiks on vaja kohapeal olla, kuid kohalolek maksab. Ta tõi näiteks Nortali valusa kogemuse Rootsist.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum