Rootsi pehme koroonaplaan hakkas lagunema

Sel laupäeval oli Rootsi pealinnas Stochkolmis kena päev. Rootsi valitsus on küll inimestele öelnud, et nad püüaksid hoida omaette, kuid päriselt kellegi vabadusi nad piiranud ei ole, kohvikud ja koolid on avatud jne.  Foto: AP Photo / Scanpix
Äripäev • 5. aprill kell 11:41
Uudised
Ainult tellijale

Koroonaviirusesse teistest riikidest palju leebemalt suhtuvas Rootsis kisub olukord halvemaks ja valitsus tunneb survet tulla lagedale karmimate lahendustega.

Rootsi lähenemine on siiani ereldalt silma paistnud, kuna nende juures on näiteks koolid, restoranid ja kohvikud siiani avatud. Kui teised riigid piiravad inimeste vabadust karmide käskudega, siis Rootsi peaminister Stefan Löfven on lootnud kodanike tervele mõistusele ning pole karme käske jaganud.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum