Äripäev • 4. september 2020 kell 14:33
Uudised
Ainult tellijale

Kuulutati välja maksu- ja tolliameti juhi ning rahapesu andmebüroo juhi konkurss

Maksu- ja tolliametile otsitakse uut juhti.  Foto: Liis Treimann

Riigisekretär teatas, et kuulutab välja avaliku konkursi maksu- ja tolliameti peadirektori ning rahapesu andmebüroo juhi ametikoha täitmiseks.

Pressiteates seisab, et maksu- ja tolliameti peadirektori peamisteks väljakutseteks lähiaastatel on kaasaegsete maksukogumise lahenduste ja e-teeninduse keskkondade täiustamine, ausa konkurentsi ja kestliku maksubaasi kindlustamine, seda eriti majanduskriisi olukorras, ning vabatahtliku maksutahte ja tollikuulekuse suurendamine. Maksu- ja tolliameti peadirektor tagab organisatsiooni teenindus- ja järelevalvealase tasakaalu ja kujundab ning hoiab usalduslikku suhet maksumaksjate, partnerorganisatsioonide ja ettevõtlusringkondadega.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum