Priit Pokk • 30. september 2020 kell 12:26
Uudised
Ainult tellijale

Erastamise äärel riigifirma juht: pakkujaid peaks jaguma

"Minu isiklik seisukoht on, et liiga kaua müügist rääkida ei ole hea. Kas tuleb see protsess lõpuni viia või siis ära jätta,“ nentis Andres Agukas 2019. aasta alguses Eesti Teede müügi protsessist, mis on kestnud juba aastaid. Nüüd see päev ka lõpuks koidab.  Foto: Andres Haabu

Homme ehk 1. oktoobril jõuab lõpule riigifirma Eesti Teed enampakkumine, mille järel läheb firma erakätesse. Firma juht Andres Agukas usub, et huvilisi jagub piisavalt.

"Spekulatsioone ei tee, aga mõlemad käed võib-olla tuleb appi võtta," vastas Agukas küsimusele, kas pakkujate hulka võiks lugeda üles ühe või kahe käe sõrmede abil. "Siin võib veel täna õhtul dokumendid välja võtta ja pakkumisi teha, nii et ma ei spekuleeri."

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum