Marge Väikenurm • 20. oktoober 2020 kell 3:00
Uudised
Ainult tellijale

Kai Realo valitsuse suhtumisest: tunnen ennast naisena puudutatuna

"Reeglid tuleks paika panna. Mitte ainult, et oh näe, mis lapsesuu jälle ütles … Väga selgelt tuleks öelda, et see ei ole tolereeritav," rääkis Circle K juht Kai Realo mõne valitsusliikme käitumisest.  Foto: Andras Kralla

Circle K juhi ja tööandjate keskliidu volikogu esinaise Kai Realo hinnangul hakkavad praeguse valitsusega kaduma väärtused, mis päädiks pettuste levimisega ettevõtluses, sest piirid hägustuvad.

Realo avaldas, kuidas väärtuste haihtumine teda tippjuhina mõjutab. „Viimase kahe aasta jooksul on mul tekkinud esimest korda tunne, et tunnen ennast puudutatuna kui naine ja naisjuht just selle tõttu, mis ühiskonnas hakkab pead tõstma,“ ütles Realo raadiosaates "Kuum tool".

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum