Uudised
Ainult tellijale

Kiire kasvuga ehitusfirma: lõhkilaenamine pole steroid, millega ärimuskleid kasvatada

Kinnisvarafirma omanik Veljo Varind tunnistas, et eelmise aasta kevadel oli küll selline moment, kui tuli otsustada, kas projektid seisma panna või mitte. "Tagantjärele teades sai õige otsus tehtud ja alustasime. Paljud teised panid oma objektid seisma, aga kaotasid sellega lihtsalt aega. Oli üks lühike hetk, kus me saime väga hea hinnaga materjale, see oli siis, kui teised ei ostnud või kartsid osta. See kestis kokku umbes kaks nädalat ning seejärel olid need soodustused läbi,” kirjeldas Varind ebastabiilsel ajal tehtud kasulikke otsuseid.  Foto: Raul Mee

Gasellid elavad küll kõrbelisel alal, aga nad püsivad seal, kus neil on rikkalikult süüa. Gasellid suudavad joosta kiirusega kuni 80 kilomeetrit tunnis. Eesti majandussavanni gasellid on leidnud samuti võimalikult suure potentsiaaliga valdkonna ning teevad märkimisväärseid sööste.

Gaselli TOPi võitnud Alevikinnisvara asutaja Veljo Varind ning edetabelis teise koha saanud 24-7 Fitnessklubi asutaja Andrus Murumets rääkisid Äripäeva raadio saates “Kuum tool”, et käibehüpete juures on loomulikult oma osa pooljuhuslikul heal ajastusel, kuid edu ei taandu siiski ainult sellele.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum