• OMX Baltic−0,41%291,68
  • OMX Riga0,3%914,45
  • OMX Tallinn−0,72%1 909,36
  • OMX Vilnius−0,23%1 259,79
  • S&P 500−1,17%6 771,55
  • DOW 30−0,53%47 085,24
  • Nasdaq −2,04%23 348,64
  • FTSE 100−0,12%9 703,48
  • Nikkei 225−2,5%50 212,27
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,87
  • GBP/EUR0,00%1,14
  • EUR/RUB0,00%93,11
  • OMX Baltic−0,41%291,68
  • OMX Riga0,3%914,45
  • OMX Tallinn−0,72%1 909,36
  • OMX Vilnius−0,23%1 259,79
  • S&P 500−1,17%6 771,55
  • DOW 30−0,53%47 085,24
  • Nasdaq −2,04%23 348,64
  • FTSE 100−0,12%9 703,48
  • Nikkei 225−2,5%50 212,27
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,87
  • GBP/EUR0,00%1,14
  • EUR/RUB0,00%93,11
  • 28.04.24, 08:00

Olukord restoraniäris: “Kui kokad tööd otsivad, siis on jama käes”

Kui kokad hakkavad ise tööd otsima, siis on jama käes, ütles Lahepere Villa perenaine Helen Vihtol. Eriti on olukord kehv, kui tööd hakkavad otsima kokad, kes on töötanud Michelini tärniga restoranides.
Kui mõni aasta tagasi oli restoranidesse vaat et võimatu töötajaid leida, siis nüüd on olukord muutunud.
  • Kui mõni aasta tagasi oli restoranidesse vaat et võimatu töötajaid leida, siis nüüd on olukord muutunud.
  • Foto: AFP/Scanpix
Just selline olukord praegu käes ongi, rääkis restoranipidaja Vihtol saates “Turismitund”. Ta ütles, et neist Eesti restoranidest, kes said 2022. aastal esimesed Michelini tunnustused, on tänaseks neli oma uksed sulgenud. “Michelini tunnustus peaks ju turunduslikult juba ise töötama,” sõnas ta. Vihtol märkis, et kui viis aastat tagasi oli väga keeruline restoranidesse töötajaid saada, siis tänaseks on tuuled pöördunud.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 03.11.25, 09:04
Kuidas loetud tundidega teada saada, mida tarbijad mõtlevad? Tasuta Norstat Express webinar 19. novembril
Ettevõtted, kes soovivad teha kiireid ja andmepõhiseid otsuseid, saavad endale liitlase – Norstat Expressi. Norstati kiiruuringute platvorm avab ligipääsu enam kui 2 miljonile vastajale üle Euroopa, pakkudes võimalust koguda tarbijate tagasisidet loetud tundidega.

Hetkel kuum

Podcastid

Tagasi Äripäeva esilehele