Oleg Sõnajalg • 3. juuli 2019 kell 3:00
Arvamused
Ainult tellijale

Oleg Sõnajalg: Eesti võimalus - hakata munade asemel tibusid müüma

Nüüd, kus põlevkivienergeetika viimased päevad on saabunud paljudele sama ootamatult kui esimene lumi linna heakorraettevõtetele, ei saa enam mööda vaadata küsimusest, kust tuleb meie tuleviku energia, kirjutab ASi Eleon juhatuse liige Oleg Sõnajalg.

Oleg Sõnajalg  Foto: Madis Sinivee, Postimees/Scanpix

Eestil on olnud aastaid võimalus tunda ennast energiasõltumatuse vaatepunktist ülikindlalt. Narva elektrijaamade eestvedamisel oleme olnud kodumaise energiaga varustatud ka kõige suurema külmaga ja jäänud veel endiselt elektrit eksportivaks riigiks. Nüüd on olukord kiirelt ja radikaalselt muutunud.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum