Jaga lugu:
Arvamused
Ainult tellijale

Andrus Karnau: kuidas Lõhmus Seedrit narris

Mis see muu oli kui isamaalaste ja ekrekate teise samba reformimise kava pilkamine, kui Rain Lõhmus tegi ettepaneku, et riik võiks vanaduspensioni maksmise asemele rahvale võlakirju jagada, kirjutab Lääne Elu peatoimetaja Andrus Karnau.

Rain Lõhmus, Helir-Valdor Seeder.  Foto: Raul Mee, Andras Kralla

Ettevõtja Rain Lõhmus esines arvamusfestivalil vales seltskonnas. Lõhmus oleks pidanud väitlema pankur Parvel Pruunsillaga, kes on avalikult tunnistanud, et rahastab Isamaad tingimusel, et teine pensionisammas kaob ajalukku. „Teine pensionisammas on suhteliselt suur finantskuritegu Eesti rahva vastu,“ ütles Pruunsild aprillis Eesti Ekspressile.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum