Eliisa Matsalu • 10. august 2019 kell 4:00
Uudised
Ainult tellijale

Rain Lõhmus avaldas radikaalse pensionisüsteemi idee

Selle asemel, et teha vabatahtlikuks ainult teine pensionisammas, peaksid poliitikud mõtlema julgemalt ja tegema vabatahtlikuks ka esimese pensionisamba, käis Arvamusfestivalil välja idee LHV Groupi suuromanik Rain Lõhmus.

LHV Panga asutaja ja suuromaniku Rain Lõhmuse sõnul tuleks inimestele anda pensionisammastega veelgi suurem otsustamisõigus kui seda pakub Isamaa erakond. "Unustage pensionisambad," ütles ta.  Foto: Andras Kralla

Teise pensionisamba vabatahtlikuks muutmise propageerija, Isamaa esimees Helir-Valdor Seeder sellist plaani ei usu. Samuti vangutasid idee peale mitmed vanemaealised kuulajad publikust, kes Lõhmusele demagoogitsemist ette heitsid.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum