Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Rain Lõhmus avaldas radikaalse pensionisüsteemi idee

Selle asemel, et teha vabatahtlikuks ainult teine pensionisammas, peaksid poliitikud mõtlema julgemalt ja tegema vabatahtlikuks ka esimese pensionisamba, käis Arvamusfestivalil välja idee LHV Groupi suuromanik Rain Lõhmus.

LHV Panga asutaja ja suuromaniku Rain Lõhmuse sõnul tuleks inimestele anda pensionisammastega veelgi suurem otsustamisõigus kui seda pakub Isamaa erakond. "Unustage pensionisambad," ütles ta.  Foto: Andras Kralla

Teise pensionisamba vabatahtlikuks muutmise propageerija, Isamaa esimees Helir-Valdor Seeder sellist plaani ei usu. Samuti vangutasid idee peale mitmed vanemaealised kuulajad publikust, kes Lõhmusele demagoogitsemist ette heitsid.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum