Jaga lugu:
Arvamused
Ainult tellijale

Kalev Roosiväli: portaalide koondumine ühe omaniku kätte on ohtlik

Eesti suuremate kuulutuseäride koondumine ühe omaniku kätte on oht vabale konkurentsile ja võib tuua kaasa suure hinnatõusu, nagu nägime paar aastat tagasi kinnisvaraportaalide puhul, kirjutab tänase Auto24 tehingu taustal Kinnisvara24 juht Kalev Roosiväli.

Kalev Roosiväli.  Foto: Andres Haabu

Täna tuli teade, et BaltCap Private Equity Fund II (BPEF II) müüb maha Eesti suurima sõidukite kuulutusi vahendava firma auto24 Baltic Classifieds Groupile (BCG), mis haldab portaale kv.ee, city24, osta.ee, soov.ee jt. Tehing vajab veel konkurentsiameti heakskiitu.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum