Jaga lugu:
Arvamused
Ainult tellijale

Margo Külaots: põlevkivielektril pole tulevikku, alustame energiapööret!

Mitte miski ei ennusta kriisis põlevkivielektritootmisele helgemat tulevikku. Kui riik ei taha muuta oma elektrijaamu maksumaksja raha eest vegeteerivaks sotsiaalprojektiks, on aeg alustada põhimõttelist energiapööret, kirjutab Fortum Eesti juhatuse esimees Margo Külaots.

Margo Külaots.  Foto: Erakogu

Tegutsedes energeetikavaldkonnas, olen alati huviga jälginud viimasel ajal järjest hoogustunud debatti kliimateemadel. Avaliku arutelu sisu on paari aastaga mõnevõrra muutunud, ka senistele skeptikutele on kohale jõudnud, et inimtekkelised kliimamuutused on piisavalt teaduslikult tõestatud.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum