Argos Kracht • 6 oktoober 2019
Arvamused
Ainult tellijale

Argos Kracht: mõistame hukka

Kui kogu avalikus ruumis väljendatav hukkamõist viidaks ka füüsilisel tasandil täide, siis oleks Eesti kliimasoojenemise vastase võitluse esirinnas ning esimene riik maailmas, kes 100% inimestevaba ökoriigi tiitli välja teeniks. Seda muidugi postuumselt, kirjutab ettevõtja Argos Kracht.

Argos Kracht.  Foto: Andras Kralla

Eelkõige mõistame hukka (kas grupiviisiliselt või indiviididena) inimesi, kes vastutavad meie ühiskonna toimimise juhtimise eest. Poliitikud, ametnikud, ettevõtjad, ärimehed ja juhid - kõik saavad varem või hiljem verbaalse kuklalasu. Sageli aga tulistatakse hoopis kuulipildujaga ehk hulgakaupa, mida on tavaks teha Facebooki ja meediaväljaannete kommentaariumide vahendusel.

Hetkel kuum