Albert Linntam • 21 jaanuar 2020
Arvamused
Ainult tellijale

Albert Linntam: vilepuhujate direktiiv avab võimalusi kuritarvituseks

Direktiivi järgi, mis Eestil tuleb üle võtta, võivad saada absoluutse kaitse töötajad, kes on teavitanud mõnest pisirikkumisest ning asuvad seejärel neile antud vilepuhuja staatust kuritarvitama. Seepärast tuleb eelnõuga teha tõsist tööd, kirjutab Soraineni advokaat Albert Linntam.

Albert Linntam.  Foto: Kristi Kamenik

Viimasel ajal on meedias järjest rohkem juttu vilepuhujatest ehk inimestest, kes juhivad avalikkuse tähelepanu tööandja rikkumistele. Olgu mõne näitena toodud Illar Lemetti või Keegan McBride, kelle abil jõudsid avalikkuseni näiteks minister Mart Järviku valetamissaaga või rahastamisskandaal Tallinna Tehnikaülikoolis.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum