Andres Kasekamp • 10. november 2020 kell 13:30
Arvamused
Ainult tellijale

Andres Kasekamp USA valimiste võltsimisest: puhas jama!

Toronto ülikooli professor, ajaloolane ja politoloog Andres Kasekamp.  Foto: Andras Kralla

Juttudega massilisest valimispettusest tahab Donald Trump jätta mulje, et valimised varastati talt, pole mingit pettust. mille tuvastamine muudaks tulemust, nendib politoloog, Toronto ülikooli professor Andres Kasekamp.

Eesti rahandusminister Martin Helme ja siseminister Mart Helme, EKRE esimees ja aseesimees, rääkisid Tre raadios, et USA presidendivalimiste tulemusi võltsiti massiliselt ning ajakirjandus pole seda kajastanud. Esmaspäeval lahkus Mart Helme ministriametist. Järgneb Andres Kasekampi lühikommentaar.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum