Rainer Saad • 19. detsember 2014 kell 11:42

Börsil vahetus järelevalvaja

Tallinna börs  Foto: Scanpix

Seoses Mart Altvee volituste lõppemisega otsustas Nasdaq Omx Tallinn ASi nõukogu 16. detsembril valida noteerimis- ja järelevalvekomisjoni uueks liikmeks Andrus Alberi.

Pärast muudatust koosneb komisjon kaheksast liikmest:

Riho Rasmann (esimees) - Versobank, juhatuse esimeesAndrus Alber - Finora Capital OÜ, juhatuse esimees; Eesti Eelarvenõukogu, aseesimeesKristjan Hänni - AS Kawe Kapital, juhatuse liige, partnerErki Kert - Big Data Scoring Oy, tegevjuhtJanno Luurmees - Eesti Pank, Finantsturgude osakonna juhatajaSven Papp - Raidla, Lejins & Norcous Advokaadibüroo, partnerHannes Vallikivi - Advokaadibüroo Tark Grunte Sutkiene, partnerTõnu Vanajuur - AS Danske Bank, ettevõtete panganduse divisjoni direktor

Komisjoni ülesanne on väärtpaberite noteerimine ja kauplemisele võtmine ning noteerimise ja kauplemise lõpetamine, samuti reglemendi alusel börsiettevõtete ja börsi liikmete järelevalve, sealhulgas sanktsioonide määramine.

Hetkel kuum