• Jaga lugu:

  Netflixi tulemused kukutasid aktsiat

  NetflixFoto: epa

  Netflixi teise kvartali tulemused olid investoritele pettumus, mistõttu langes aktsia hind järelturul 15% võrra, kirjutab Business Insider.

  “Me küll kasvame, kuid mitte nii kiiresti kui tahaksime või kui me varem oleme kasvanud,” teatas Netflix aktsionäridele saadetud kirjas.
  Oodatust tagasihoidlikum on olnud eeskätt uute teenusekasutajate juurdekasv.
  Netflixi USA uute kasutajate arv kasvas teises kvartalis vaid 160 000 inimese võrra. Wall Street ootas 509 000 uut kasutajat. Rahvusvahelisel tasemel loodeti, et Netflixi kasutajaridadesse lisandub 2,15 miljonit inimest, tegelikkuses oli see arv vaid 1,52 miljonit.
  Netflixi teise kvartali käibeks kujunes 2,1 miljardit dollarit, mis on võrreldes möödunud aasta sama ajaga 31% enam. Ühtlasi olid käibenumbrid vastavuses ka Wall Streeti ootustega.
  Ettevõte teatas, et peapõhjus, miks prognoosidele vastata ei suudetud, oli oodatust suurem tellimuse lõpetajate arv. Konkurentide Hulu ja Amazoni rolli peab Netflix tellijate vähenemises väikseks.
  Seoses rahvusvahelise turuga on investorite jaoks probleem eeskätt asjaolu, et Netflix on jõudnud ka riikidesse, kus inglise keele kasutamine pole väga laialt levinud. Kuigi ettevõte sellele probleemile investoritele saadetud kirjas otseselt ei viita, märgitakse, et tulevikus pannakse üha rohkem rõhku muukeelsetele subtiitritele või dubleerimisele.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Minister näeb põllumeestele ja vedajatele suuri muudatusi
Brüsseli ambitsioonid kliimaneutraalsuse saavutamisel on kasvanud ja kuigi Eesti ettevõtjad on kohati olnud väga tublid, peavad näiteks maanteevedajad ja põllumajandajad astuma suure sammu edasi, leiab keskkonnaminister Tõnis Mölder.
Brüsseli ambitsioonid kliimaneutraalsuse saavutamisel on kasvanud ja kuigi Eesti ettevõtjad on kohati olnud väga tublid, peavad näiteks maanteevedajad ja põllumajandajad astuma suure sammu edasi, leiab keskkonnaminister Tõnis Mölder.