Briti peaminister noolib investoreid

03. august 2016, 09:00
Theresa May
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160803/BORS/160809941/AR/0/AR-160809941.jpg

Suurbritannia peaminister Theresa May lausus pärast ministritega peetud nõuandeid, et riik otsib aktiivselt uusi investoreid.

May arutas koos ministritega eile Briti majanduslikku ning tööstusstrateegiat. "Diskussiooni tulemusena võib öelda, et Suurbritannia on avatud äriks, me jätkame erinevate investeerimisvõimaluste otsimisega kõikjalt maailmast. Samuti jätkame me vabakaubanduse eest seismist,” teatas May pressiesindaja ajakirjandusele edastatud teates.

May teatas eelmisel nädalal, et soovib järelemõtlemiseaga Hiina võimalikus investeeringus Suurbritannia tuumaelektrijaama. Viimase näol oleks tegu esimese tuumaelektrijaama projektiga mitme kümnendi jooksul ning projekti rahastaks Prantsuse Elekter (Electricite de France) ning Hiina ettevõte China General Nuclear. May väljendas eeskätt muret selle üle, et Suurbritanniasse suurenevad investeeringud kaugematest piirkondadest, viidates sellega just Hiinale.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. August 2016, 08:58
Otsi:

Ava täpsem otsing