Mait Kraun • 5. oktoober 2016 kell 11:42

Google narris Apple'it

Google'i uus nutitelefon Pixel  Foto: EPA

Google avalikustas teisipäeval uue telefoni ning narris veidi ka suurt konkurenti Apple’it, vahendab CNN Money.

San Franciscos toimunud pressiüritusel avalikustas Google uue nutitelefoni Pixel. See on esimene telefon, mille ettevõte on otsast lõpuni ise ehitanud.

Google teatas, et seadmel on hea kaamera, sisseehitatud robotnõustaja ja piiramatu mälumaht fotode jaoks. Lisaks sellele toodi ka välja, et erinevalt Apple’ist on nemad kõrvaklappide pesa alles jätnud.

„3,5 millimeetrine kõrvaklappide pesa on kõigile meelepäraselt vana,“ teatas ettevõte oma promovideos. Peale lauset jäi muusika paariks sekundiks seisma, et hetke võimendada.

Oli selge, et Google narris sellega veidi Apple’it. Nimelt tekitas õunafirma eelmisel kuul oma klientides pahameelt, sest otsustas uuest iPhone’ist eemaldada kõrvaklappide pesa. Apple’i sõnul oli see julge ja õige samm tuleviku suunas.

See ei olnud veel kõik. Google’i riistvara üksuse üks juhtivaid töötajaid Rick Osterloh ütles, et Pixeli telefonil ei ole „väljaulatuvat kaamerat, mis on inetu“. Uusimaid iPhone on kritiseeritud kaamera objektiivi pärast, mis on ülejäänud telefonist väljaulatuvad.

Hetkel kuum