Pille Ivask • 19. oktoober 2016 kell 6:15

Yahoo tulemused tegid investoreil tuju heaks

Yahoo  Foto: epa

Skandaalidest räsitud Yahoo teatas oodatust parematest kvartalitulemustest, mis mõjusid investorite hingele otsekui palsam.

Yahoo kolmanda kvartali käive tõusis 6,5% võrra 1,31 miljardi dollarini ning oli seega 0,1 miljardi dollari võrra suurem kui Reutersi küsitletud analüütikud olid oodanud.

Ettevõtte netosissetulekuks kujunes 162,8 miljonit dollarit ehk 17 senti aktsia kohta. Võrreldes aasta varasemaga on siingi näha tõusu, nimelt oli möödunud aasta kolmandas kvartalis sama näitaja 8 senti aktsia kohta.

Yahoo aktsia tõusis tulemuste saabudes veidi ning maksab praegu natuke rohkem kui 41 dollarit.

Ettevõte on käesoleval aastal kõvasti räsida saanud. Mõni aeg tagasi tunnistas Yahoo, et aastal 2014 said häkkerid enda valdusesse 500 miljoni kasutaja andmed. See pani analüütikud arutlema ühtlasi selle üle, missuguse seisukoha võiks asjas võtta Verizon, kes on lubanud Yahoo ära osta. Praeguse seisuga on tehingu hinnaks märgitud 4,83 miljardit dollarit.

Hetkel kuum