• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Yahoo tulemused tegid investoreil tuju heaks

  YahooFoto: epa

  Skandaalidest räsitud Yahoo teatas oodatust parematest kvartalitulemustest, mis mõjusid investorite hingele otsekui palsam.

  Yahoo kolmanda kvartali käive tõusis 6,5% võrra 1,31 miljardi dollarini ning oli seega 0,1 miljardi dollari võrra suurem kui Reutersi küsitletud analüütikud olid oodanud.
  Ettevõtte netosissetulekuks kujunes 162,8 miljonit dollarit ehk 17 senti aktsia kohta. Võrreldes aasta varasemaga on siingi näha tõusu, nimelt oli möödunud aasta kolmandas kvartalis sama näitaja 8 senti aktsia kohta.
  Yahoo aktsia tõusis tulemuste saabudes veidi ning maksab praegu natuke rohkem kui 41 dollarit.
  Ettevõte on käesoleval aastal kõvasti räsida saanud. Mõni aeg tagasi tunnistas Yahoo, et aastal 2014 said häkkerid enda valdusesse 500 miljoni kasutaja andmed. See pani analüütikud arutlema ühtlasi selle üle, missuguse seisukoha võiks asjas võtta Verizon, kes on lubanud Yahoo ära osta. Praeguse seisuga on tehingu hinnaks märgitud 4,83 miljardit dollarit.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Bitcoini hind kolistas veel allapoole
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.