• Jaga lugu:

  Apple'i turuväärtus kukkus 23 miljardit dollarit

  Apple'i müügitulu langes kolmandat kvartalit järjestFoto: EPA

  Apple’i aktsiad tegid täna enam kui 3,5% languse peale ettevõtte kvartalitulemuste avalikustamist.

  Tehnoloogiahiiu aktsiad kärpisid Dow Jonesi väärtust 30 punkti võrra; indeks kukkus peale avanemist 100 punkti. Apple’i turuväärtust on alates eilsest sulgumisest 23,39 miljardi dollari võrra kukkunud; ettevõtte hetkeväärtus on 613,80 miljardit dollarit.
  Apple’i kvartaliaruande kohaselt ületas ettevõtte kasum analüütikute ootuseid, kuid müügitulemused olid enam-vähem ootustele vastavad. Tegemist oli aga kolmanda järjestikkuse kvartaliga, mil Apple teatas müügitulu langusest aasta lõikes.
  Canaccord Genuity analüütikud märkisid oma eilses teates, et kuigi suur nõudlus iPhone 7 järgi tagas firmale üsna head kvartalitulemused, tõi see kaasa ka oodatust kõrgemad ärikulud. See on ka põhjuseks, miks Canaccord alandas oma aktsiatulu prognoose 2016, 2017 ja 2018. kalendriaastaks.
  Apple’i aktsiad on sellel aastal teinud ligi 8% tõusu ning võrreldes oma 2016. aasta madalaima seisuga 27,5% kasvu.
   
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Avatus ja liberaalsus teenib Eesti huve ka Euroopa kaksikpöördes
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
USA aktsiaturud langesid enne suurfirmade tulemusi
Suurte tehnoloogiafirmade tulemusi oodanud USA börsid sulgusid miinuses, lõpetades nii viiepäevase ralli.
Suurte tehnoloogiafirmade tulemusi oodanud USA börsid sulgusid miinuses, lõpetades nii viiepäevase ralli.
Investor plaanib juba 12kordsele tootlusele palju lisa teenida: hind läheb veel üles
Idufirma Actual Reports osak kallines Funderbeamis esimesel kauplemispäeval kümnendiku võrra. Selle hinnaga müües saaks idufirma üks senine omanik ehk kiirendi Startup Wise Guys 12kordse tootluse sisse kasseerida, kuid kiirendi ootab veelgi järsemat hinnatõusu.
Idufirma Actual Reports osak kallines Funderbeamis esimesel kauplemispäeval kümnendiku võrra. Selle hinnaga müües saaks idufirma üks senine omanik ehk kiirendi Startup Wise Guys 12kordse tootluse sisse kasseerida, kuid kiirendi ootab veelgi järsemat hinnatõusu.
Eestlase asutatud Workland võtab üle Soome konkurendi ärid
Eesti koostöötamiskeskuste ja täisteenusbüroode kett Workland laiendab oma võrgustikku kahe keskuse võrra, võttes üle UMA keskused Tallinnas Maakri tänaval ning Vilniuses GO9 keskuses, teatas ettevõte.
Eesti koostöötamiskeskuste ja täisteenusbüroode kett Workland laiendab oma võrgustikku kahe keskuse võrra, võttes üle UMA keskused Tallinnas Maakri tänaval ning Vilniuses GO9 keskuses, teatas ettevõte.