• Jaga lugu:

  Aasia börsid pöörasid tõusule

  Silt Tokyo börsilFoto: EPA

  Kuigi pärast Donald Trumpi võitjaks kuulutamist olid Aasia börsid miinuses ning jeen tõusuteel, toimus õige pea rahunemine ning investorid leidsid taas enesekindluse.

  “Lühiajalist volatiilsust on küll näha, ent selle mõju saab olema sarnane Brexitiga. Tegelikult pole need valimistulemused nii halvad, kui kardetakse. Vähendatakse makse ning oodata on fiskaalpoliitilist elavnemist. See aga on hea ettevõtete tulemustele ning seega ka aktsiatele,” selgitas Old Mutual Plc ekspert Joshua Crabb.
  Uurimiskeskuse Unigestion juht Florian Ielpo tõdes samuti, et kuigi Trumpi välja käidud majandusplaanid võivad mõjuda negatiivselt arenevatele turgudele, on need arenenud turgudele kindlasti soodsad.
  Jaapani Nikkei tõusis 6,25% võrra, samal ajal jeen kukkus märkimisväärselt, 105,42 jeenile ühe dollari kohta. Vahepeal oli jeen tugevnenud 101 jeenile dollari kohta.
  Austraalia ASX 200 tõusis 3%, kasvu vedasid peamiselt energiaettevõtted.
  Lõuna-Korea Kospi indeks sulgus 2,29%-lises plussis, Hongkongi Hang Sengi indeks on praegu 2,07% plussis.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Merli Üle: tänane lumehelbeke hindab samu väärtusi mida su enda laps
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Tallinna börsil ei langenud täna ükski aktsia
Tallinna börsil olid pankade aktsiad täna pärast eile toimunud järsku langust taastumas ning ühtegi kukkujat kohalikul börsil ei olnud.
Tallinna börsil olid pankade aktsiad täna pärast eile toimunud järsku langust taastumas ning ühtegi kukkujat kohalikul börsil ei olnud.
Inbank tegi Poola toel teises kvartalis müügirekordi
Eesti finantsettevõte Inbank teatas, et on teinud Poolas tõelise läbimurde ja seda tänu rohepöördele. Panga müügikasvu vedas teises kvartalis Poola äriüksus, mille maht moodustab juba ligi pool ettevõtte kogu müügist.
Eesti finantsettevõte Inbank teatas, et on teinud Poolas tõelise läbimurde ja seda tänu rohepöördele. Panga müügikasvu vedas teises kvartalis Poola äriüksus, mille maht moodustab juba ligi pool ettevõtte kogu müügist.
Rootsist ähvardab tsemendikriis
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.