• Jaga lugu:

  Apple võib turule tuua koguni kolm uut iPhone'i

  iPhone 7Foto: EPA

  Värske raporti kohaselt võib Apple järgmisel aastal turule tuua koguni kolm uut iPhone’i, millest ühel on 5,2 tolline OLED ekraan.

  9to5 Maci raporti kohaselt plaanib Apple oma uuel lipulaeval, mille nimeks saab tõenäoliselt iPhone 8, uuendada disaini, mille hulka kuulub ka OLED ekraani kasutuselevõtt. Teised kaks mudelit saavad olema LCD ekraaniga 4,7 tollise iPhone 7 ja 5,5 tollise iPhone 7 Plus järeltulijad, selgitab KGI Securities.
  Uue ekrani kasutuselevõtt oleks Apple’i jaoks oluline muudatus, kuna seni on ettevõte eelistanud kasutada LCD ekraane.
  Apple’i peamine konkurent Samsung on aga OLED ekraanid osadel oma tippklassi mudelitel juba kasutusele võtnud. OLED paneelid on õhemad ning pakuvad kirkamaid värve kui LCD ekraanid.
  Raporti kohaselt kaob OLED ekraaniga iPhone-lt ka kodu nupp, mis integreeritakse ekraanile. Ekraanipaneelid võivad laieneda ka külgedele.
  Nikkei Asian Review raporti kohaselt aga võib Apple peagi tuua osa oma iPhone’i tootmisest USA-sse. Allikale viidades märkis Nikkei, et president Donald Trump võib sundida tehnoloogiahiidu osa iPhone’i komponentide tootmisest USA-sse tooma.
   
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Raadiohommikus: Irina Embrich võitudest, Otto Pukk 637% tõusust ning Roman Zaštšerinski koroonapassist
Äripäeva hommikuprogramm kõneleb reedel suurtest võitjatest, aga ka koroonakriisist ja koroonapassist.
Äripäeva hommikuprogramm kõneleb reedel suurtest võitjatest, aga ka koroonakriisist ja koroonapassist.