Pille Ivask • 29 november 2016
Jaga lugu:

Airbus koondab

Airbus 350-100
Airbus 350-100  Foto: epa

Prantsuse lennundusettevõte Airbus andis teada, et on sunnitud rihma koomale tõmbama ning koondab 1164 inimest, vahendab MarketWatch.

Ettevõte teatas septembris, et käivitas restruktureerimisplaani, mille pikaajaline eesmärk on suurendada tulubaasi. Toona teatas ettevõte mitmete üksuste liitumisest, ent ei andnud infot koondamiste kohta.

Airbusi juht Tom Enders ütles, et restruktureerimiskava tulemusena peaks ettevõte säästma piisavalt ning muutuma efektiivsemaks, et pakkuda veelgi tihedamat konkurentsi oma põlisele konkurendile Boeingule.

Airbusis töötab praegu umbes 136 000 inimest.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt