• Jaga lugu:

  Apple’il on uuest iPhone’ist 10 varianti

  iPhoneFoto: Reuters/Scanpix

  Wall Street Journal kirjutab, et Apple’il on välja töötatud kümme prototüüpi uuest iPhone’ist, mis tuleb välja järgmisel aastal.

  iPhone saab järgmisel aastal 10aastaseks. Juubeliaastal antakse välja uus telefon, kusjuures Apple’i tegemistega kursis olevate inimeste sõnul on ettevõtte üks idee teha uue iPhone’i ekraan kumeraks. Samuti peaks uus telefon tulema veel õhem ja parema ekraaniga. Näiteks konkurendi Samsungi Galaxy Edge nutitelefoni ekraan oleks uue iPhone'i omast väidetavalt kehvem.
  Huvitav on aga see, et Samsung on üks väheseid, kes suudaks Apple’i uue nutitelefoni jaoks painduvaid ekraane toota. Eksperdid on CNBC vahendusel öelnud, et järgmise aasta jooksul pole kindlasti tulemas sellist ettevõtet, kes suudaks Apple’it kumerate ekraanidega varustada sama suurel hulgal kui Samsung. Seega tundubki, et kui Apple tahab tõesti kumeraid ekraane, et jää firmal muud üle kui hakata Samsungiga koostööd tegema.
  Viimastel aastatel on palju räägitud, et telefonid on oma suuruse tõttu ebamugavad taskusse suruda, mistõttu peaksid ja võiksid nad tulevikus paindlikuks ja võib-olla isegi kokku volditavaks muutuma.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Raadiohommikus: Irina Embrich võitudest, Otto Pukk 637% tõusust ning Roman Zaštšerinski koroonapassist
Äripäeva hommikuprogramm kõneleb reedel suurtest võitjatest, aga ka koroonakriisist ja koroonapassist.
Äripäeva hommikuprogramm kõneleb reedel suurtest võitjatest, aga ka koroonakriisist ja koroonapassist.