Pille Ivask • 29. november 2016 kell 5:42

Apple’il on uuest iPhone’ist 10 varianti

iPhone  Foto: Reuters/Scanpix

Wall Street Journal kirjutab, et Apple’il on välja töötatud kümme prototüüpi uuest iPhone’ist, mis tuleb välja järgmisel aastal.

iPhone saab järgmisel aastal 10aastaseks. Juubeliaastal antakse välja uus telefon, kusjuures Apple’i tegemistega kursis olevate inimeste sõnul on ettevõtte üks idee teha uue iPhone’i ekraan kumeraks. Samuti peaks uus telefon tulema veel õhem ja parema ekraaniga. Näiteks konkurendi Samsungi Galaxy Edge nutitelefoni ekraan oleks uue iPhone'i omast väidetavalt kehvem.

Huvitav on aga see, et Samsung on üks väheseid, kes suudaks Apple’i uue nutitelefoni jaoks painduvaid ekraane toota. Eksperdid on CNBC vahendusel öelnud, et järgmise aasta jooksul pole kindlasti tulemas sellist ettevõtet, kes suudaks Apple’it kumerate ekraanidega varustada sama suurel hulgal kui Samsung. Seega tundubki, et kui Apple tahab tõesti kumeraid ekraane, et jää firmal muud üle kui hakata Samsungiga koostööd tegema.

Viimastel aastatel on palju räägitud, et telefonid on oma suuruse tõttu ebamugavad taskusse suruda, mistõttu peaksid ja võiksid nad tulevikus paindlikuks ja võib-olla isegi kokku volditavaks muutuma.

Hetkel kuum