Pille Ivask • 22. detsember 2016 kell 13:45

Ikea klientidele: ärge ööbige poes

Ikea kauplus  Foto: Scanpix/Reuters

Rootsi mööbligigant Ikea on hädas ostlejatega, kellele meeldivad näidistoad sedavõrd, et nad otsustavad seal ka öö veeta.

Ikea teatel on viimase paari kuu jooksul olnud eri poodides vähemalt 10 juhtumit, kus inimesed on poodi ööbima jäänud, vahendab CNN Money.

“Me tõesti hindame seda, et inimesed on Ikea kauplusest huvitatud ning tahavad saada põnevaid kogemusi, ent turvalisus on meie töötajate ning klientide puhul peamine, mistõttu me ei luba inimestel oma poodides ööbida,” teatas Ikea ametlikus teadaandes.

Ikea teade tuleb ilmselt pärast seda, kui kaks Belgia noort laadisid internetti üles video, kus nad käisid öösel poes ringi ning uudistasid kaupu. Noormehed peitsid ennast Ikea poes kappi ära enne selle sulgemist ning tulid välja alles siis, kui kõik töötajad olid lahkunud. Seejärel uudistasid nad kaupu ning viskasid muuseas vooditele pikali poes müüdavatele vooditele ning kommenteerisid nende mugavust.

Hetkel kuum