• Jaga lugu:

  Ikea klientidele: ärge ööbige poes

  Ikea kauplusFoto: Scanpix/Reuters

  Rootsi mööbligigant Ikea on hädas ostlejatega, kellele meeldivad näidistoad sedavõrd, et nad otsustavad seal ka öö veeta.

  Ikea teatel on viimase paari kuu jooksul olnud eri poodides vähemalt 10 juhtumit, kus inimesed on poodi ööbima jäänud, vahendab CNN Money.
  “Me tõesti hindame seda, et inimesed on Ikea kauplusest huvitatud ning tahavad saada põnevaid kogemusi, ent turvalisus on meie töötajate ning klientide puhul peamine, mistõttu me ei luba inimestel oma poodides ööbida,” teatas Ikea ametlikus teadaandes.
  Ikea teade tuleb ilmselt pärast seda, kui kaks Belgia noort laadisid internetti üles video, kus nad käisid öösel poes ringi ning uudistasid kaupu. Noormehed peitsid ennast Ikea poes kappi ära enne selle sulgemist ning tulid välja alles siis, kui kõik töötajad olid lahkunud. Seejärel uudistasid nad kaupu ning viskasid muuseas vooditele pikali poes müüdavatele vooditele ning kommenteerisid nende mugavust.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Börs: Dow Jones tõusis kaheksa kuu kiireimas tempos
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Madis Toomsalu võimalikust kriisist kinnisvaras: juba tasub karta
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.