McDonald’s investoreid nälga ei jäta

McDonald'si pingutused äri muuta kannavad vilja.  Foto: EPA
Fredy-Edwin Esse • 27. aprill 2017 kell 4:30
Börsiuudised
Ainult tellijale

Kui vahepeal tundus, et inimeste söömisharjumuste muutumine ja suurem tähelepanu tervislikkusele saab maailma suurimale kiirtoiduketile McDonald’s saatuslikuks, siis firma viimane kvartal näitab, et seda hiiglast on veel vara maha kanda.

Tükk aega üritas McDonald’s oma restoranidesse meelitada inimesi, kes seal tavapäraselt ei käinud, kuid hiljuti teatati, et see plaan maetakse maha. Selle asemel hakkas McDonald’s pakkuma hommikusööki läbi terve päeva, alandas koduturul USAs kõigi kohvide ja karastusjookide hinnad ühele dollarile ning tõi müügile uute suurustega Big Maci hamburgerid.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum