McDonald’s investoreid nälga ei jäta

McDonald'si pingutused äri muuta kannavad vilja.  Foto: EPA
Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale

Kui vahepeal tundus, et inimeste söömisharjumuste muutumine ja suurem tähelepanu tervislikkusele saab maailma suurimale kiirtoiduketile McDonald’s saatuslikuks, siis firma viimane kvartal näitab, et seda hiiglast on veel vara maha kanda.

Tükk aega üritas McDonald’s oma restoranidesse meelitada inimesi, kes seal tavapäraselt ei käinud, kuid hiljuti teatati, et see plaan maetakse maha. Selle asemel hakkas McDonald’s pakkuma hommikusööki läbi terve päeva, alandas koduturul USAs kõigi kohvide ja karastusjookide hinnad ühele dollarile ning tõi müügile uute suurustega Big Maci hamburgerid.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Hetkel kuum