Pille Ivask • 12 juuni 2017

Tallinna Kaubamaja suureneb 2,5 korda

Tallinna Kaubamaja  Foto: Raul Mee

Tallinna Kaubamaja teatas, et kuulutab välja arhitektuurivõistluse Tallinna Kaubamaja kvartali uushoonestamiseks, mille käigus suureneb kaubamaja pind praegusega võrreldes kuni 2,5 korda.

Täna kuulutatakse koostöös Tallinna Linnaplaneerimise Ameti ja Eesti Arhitektide Liiduga välja arhitektuurivõistlus Kaubamaja kvartali ehk Gonsiori tn 2/Rävala pst 6 kinnistute uushoonestamiseks. Võistlustööde esitamise tähtaeg on 21. september 2017 kell 17. Auhinnafond on 55 000 eurot.

Arhitektuurivõistluse tulemusena sünnib arendajate, arhitektide ja Tallinna linna koostöös uus Kaubamaja Tallinna müügimaja, kaasaegne Rävala pst büroohoone ning maa-alune parkla. Tallinna esinduskaubamaja pind suureneb praegusega võrreldes kuni 2,5 korda.

Tallinna Kaubamaja Grupp AS teatas 2015. aasta oktoobris, et Tallinna Kaubamaja Grupi tütarettevõte Kaubamaja AS on alustanud tegevusi 1960. aastal ehitatud Tallinna müügimaja uuendamiseks, mille tulemusel sünnib kavandatu kohaselt täielikult uuenenud, olemasoleva müügipinna suurusega võrreldes oluliselt suurem kaasaegne linna- ja ostukeskkond.

Hetkel kuum