• Jaga lugu:

  Ford seilab pärituules

  Peale teise kvartali tulemuste avaldamist on Fordi uus tegevjuht alustanud oma ametiaeg pärituules, kirjutab The Wall Street Journal.

  Autotootja avalikustas täna teise kvartali tulemused, mis olid analüütikute eeldatust paremad. Ettevõtte puhaskasum kvartalis kasvas tänu väiksematele maksudele ning suurenenud veoautode müügile. Autotootja aktsia langes pärast New Yorki börsi avamist 2,35%.
  Ameerika suuruselt teine autotootja toetus teises kvartalis suuresti allahindlustele. Kuigi teise kvartali tulemused olid positiivsed, kasvas Fordi müümata jäänud autode hulk ning ettevõte hoiatas, et terve aasta tegevusmarginaal ja rahavoog võib olla võrreldes 2016. aastaga väiksem, vahendab Reuters.
  Ameerika autotööstus on viimasel ajal olnud languses – viimased neli kuud on autotootjate müügid vähenenud. Analüütikud on mures soodustuste pärast, mida tehakse, et paisunud autovarudest vabaneda.
  Autotootja puhaskasum oli teises kvartalis 2,04 miljardit ehk 51 senti aktsia kohta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Raadiohommikus: Irina Embrich võitudest, Otto Pukk 637% tõusust ning Roman Zaštšerinski koroonapassist
Äripäeva hommikuprogramm kõneleb reedel suurtest võitjatest, aga ka koroonakriisist ja koroonapassist.
Äripäeva hommikuprogramm kõneleb reedel suurtest võitjatest, aga ka koroonakriisist ja koroonapassist.