Pille Ivask • 15 september 2017

Bitcoin tõusis 10%

Bitcoin  Foto: Bloomberg

Viimased päevad on bitcoinile olnud üsnagi valulikud, mistõttu mõjub tänane 10%line tõus palsamina investorite hingele.

Kuigi bitcoin on sel nädalal kukkunud 17,5% jagu seoses Hiina valitsuse otsusega sulgeda bitcoini üks suuremaid kauplemisplatvorme platvorme BTCC, on krüptoraha hind sel aastal siiski 200%ga plussis. Võrdluseks, S&P 500 indeks on tõusnud tänavu 11,5% jagu.

Lisaks on krüptoraha tumedale tulevikule viidanud ka analüütikud, teiste seas JPMorgani juht Jamie Dimon, kes nimetas bitcoini “pettuseks”. “See asi ei lõpe hästi, keegi veel lüüakse maha selle pärast. Valuutasid toetab seadus, seda (bitcoini – toim) aga mitte miski,” lisas Dimon.

Praegu jääb bitcoini hind 3524 dollari juurde. 

Hetkel kuum