• Jaga lugu:

  Tallinna turg punases

  Aktsiagraafik New Yorgi börsilFoto: EPA

  Tallinna börs kukkus täna 0,45% ning punases olid pea kõik aktsiad, ainus erand oli rõivafirma Baltika.

  Näiteks langes kohaliku börsi turuväärtuselt suurima firma Tallinki aktsia 0,92 protsenti 1,080 eurole. Populaarne dividendiaktsia Tallinna Vesi kahanes 0,81 protsenti.
  Allapoole sõitsid näiteks ka LHV, Harju Elekter, Merko Ehitus ja Silvano, mis kõik langesid enam kui protsendi jagu.
  Käive on börsi viimase aja aktiivsust arvestades üsnagi kenake – kokku tehti 206 tehinguga kaupa 400 323 euro eest. Näiteks Tallinkis ulatus käive üle 179 000 euro.
  Lõviosa põhinimekirja aktsiatest lõpetas päeva punases. Reedesele sulgemistasemel jäid pidama Nordecon, Arco Vara ning lisanimekirjas kauplevad Pro Kapital ning Trigon Property, samuti alternatiivturul First North noteeritud Linda Nektar.
  Ainus tõusja oli Baltika väärtpaber, mille hind kasvas 4,03 protsendi jagu 0,284 euroni. Tõsi, väärtpaberi käive oli vaid 2900 eurot, nii et aktsia kohta ei pruugi see tõus suurt midagi öelda.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Merli Üle: tänane lumehelbeke hindab samu väärtusi mida su enda laps
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Inbank suutis kasumit kolmekordistada
Eesti finantsettevõte Inbank suutis teises kvartalis puhaskasumit kolmekordistada, selgub börsiteatest.
Eesti finantsettevõte Inbank suutis teises kvartalis puhaskasumit kolmekordistada, selgub börsiteatest.
Raadiohommikus: vaktsiinid, koroonapassid ja kiiresti lähenev sügis
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Suured väikesed: kuidas sündis Läti esimene ükssarvik Uus lugude sari!
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.