Liina Laks • 1. november 2017 kell 6:30

Baltic Horizon jagab raha

Baltic Horizoni fondi juht Tarmo Karotam.  Foto: Eero Vabamägi, Postimees/Scanpix

Baltic Horizon Fundi fondivalitseja teatas, et plaanib novembirs investoritele jagada kokku 1,3 miljonit eurot.

Northern Horizon Capital AS kui Baltic Horizon fondi (Fond) fondivalitseja otsustas teha osakuomanikele rahalise väljamakse ligikaudu 1,5% ulatuses fondi kolmanda kvartali kaalutud keskmise puhasväärtuse kohta.

Väljamakse suurus on kokku ligikaudu 1,3 miljonit eurot, mis teeb ühe osaku kohta 0,020 eurot.

Väljamakse suurust mõjutasid positiivselt võrreldes tänavuse teise kvartaliga eelkõige fondi paranenud finantseerimistingimused. Väljamaksed tehakse 17. novembril ning neid on õigus saada enne 15. novembri südaööd registrisse kantud osakuomanikel.

Hetkel kuum