LHV rekordilised intressitulud

12. detsember 2017, 09:34
LHV novembri puhaskasum oli 2 miljonit eurot.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20171212/BORS/171219932/AR/0/AR-171219932.jpg

LHV Groupi konsolideeritud puhaskasum küündis novembris 2,0 miljoni euroni: suurematest üksustest teenis pank 1,2 ja varahaldus 0,4 miljonit eurot. Grupi aktsionäride osa kasumist moodustas 1,6 miljonit eurot.

LHV Groupi juhataja Madis Toomsalu sõnul iseloomustasid novembrit rekordilised intressitulud. „Novembris kasvas laenuportfell 26 miljoni euro võrra ning kolmandat kuud järjest on tugevat tulemust näidanud Leedu üksus, kus laenuportfell on kasvanud ligikaudu 2 miljonit eurot kuus,“ rääkis Toomsalu. Ta lisas, et klientide hoiused, laenud ja fondide mahud jõudsid ajalooliselt kõige kõrgemate tasemeteni. „LHV aktiivselt juhitud pensionifondid pidasid langevate finantsturgude tingimustes vastu kõige paremini, suhteliselt kõrgete aktsiahindade taustal on fondide tähelepanu suunatud esmajoones kohalikule turule,“ märkis ta.

Novembris sai LHV Pank ka finantsinspektsioonilt loa asutada filiaal Suurbritannias.

LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank ja LHV Varahaldus. LHVs töötab ligi 350 inimest ja LHV pangateenuseid kasutab üle 131 000 kliendi. LHV hallatavatel pensionifondidel on 178 000 aktiivset klienti.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. December 2017, 09:36

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing