• Jaga lugu:

  LHV rekordilised intressitulud

  LHV novembri puhaskasum oli 2 miljonit eurot.Foto: Erik Prozes

  LHV Groupi konsolideeritud puhaskasum küündis novembris 2,0 miljoni euroni: suurematest üksustest teenis pank 1,2 ja varahaldus 0,4 miljonit eurot. Grupi aktsionäride osa kasumist moodustas 1,6 miljonit eurot.

  LHV Groupi juhataja Madis Toomsalu sõnul iseloomustasid novembrit rekordilised intressitulud. „Novembris kasvas laenuportfell 26 miljoni euro võrra ning kolmandat kuud järjest on tugevat tulemust näidanud Leedu üksus, kus laenuportfell on kasvanud ligikaudu 2 miljonit eurot kuus,“ rääkis Toomsalu. Ta lisas, et klientide hoiused, laenud ja fondide mahud jõudsid ajalooliselt kõige kõrgemate tasemeteni. „LHV aktiivselt juhitud pensionifondid pidasid langevate finantsturgude tingimustes vastu kõige paremini, suhteliselt kõrgete aktsiahindade taustal on fondide tähelepanu suunatud esmajoones kohalikule turule,“ märkis ta.
  Novembris sai LHV Pank ka finantsinspektsioonilt loa asutada filiaal Suurbritannias.
  LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank ja LHV Varahaldus. LHVs töötab ligi 350 inimest ja LHV pangateenuseid kasutab üle 131 000 kliendi. LHV hallatavatel pensionifondidel on 178 000 aktiivset klienti.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Avatus ja liberaalsus teenib Eesti huve ka Euroopa kaksikpöördes
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Change'i tulemused viisid osaku langusesse
Funderbeamis kauplev krüptoraha platvorm Change avalikustas kolmapäeval teise kvartali tulemused, mis olid väga sarnased esimesele kvartalile.
Funderbeamis kauplev krüptoraha platvorm Change avalikustas kolmapäeval teise kvartali tulemused, mis olid väga sarnased esimesele kvartalile.
Raadiohommikus: tulemuste sadu ning Hiina hirmud börsil
Hommikuprogrammis tulevad enda värskeid kvartalitulemusi kommenteerima Tallink Grupi juht Paavo Nõgene ning Arco Vara juht Marko-Ove Niinemäe. Juttu tuleb aga muustki.
Hommikuprogrammis tulevad enda värskeid kvartalitulemusi kommenteerima Tallink Grupi juht Paavo Nõgene ning Arco Vara juht Marko-Ove Niinemäe. Juttu tuleb aga muustki.
Lahkuv juht: Ragn-Sells saab endale ägeda uue juhi
Ragn-Sellsist lahkuv juht Rain Vääna kiidab mantlipärijat Kai Realot ja valmistub talle tööd üle andma, enne kui ise uusi väljakutseid otsima asub.
Ragn-Sellsist lahkuv juht Rain Vääna kiidab mantlipärijat Kai Realot ja valmistub talle tööd üle andma, enne kui ise uusi väljakutseid otsima asub.