Lauri Teder • 19. detsember 2017 • 1 min
Jaga lugu:

USAs peatati krüptofirma aktsiatega kauplemine

Foto: EPA

Ühendriikide börsijärelevalveasutus SEC peatas teisipäeval ajutiselt ettevõtte The Crypto Co väärtpaberitega kauplemise, vahendab CNBC.

Järelevalveasutuse avalduse kohaselt oli The Crypto Company esitanud ebatäpset ja ebapiisavat teavet firma turundamise eest makstavate tasude kohta. Samuti valmistasid asutusele muret ettevõtte siseringi kuuluvate isikute plaanitav aktsiamüük ning tänavu novembris aset leidnud võimalikud manipuleerivad tehingud.

Crypto Co loodi käesoleva aasta märtsis ning selle tegevusalade hulka kuuluvad digivaradega kauplemine ning krüptorahadega seotud nõustamisteenuste pakkumine. Börsile tuli firma aga juunis, kui omandas spordiriideid müüva avaliku ettevõtte Croe. Crypto Co aktsia hind on sel kuul tõusnud krüptotehnoloogiatega kaasnenud õhinas lausa 2700%.

Börsijärelevalve kehtestatud kauplemiskeeld kehtib kuni 3. jaanuari südaööni.

 

 

 

 

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt