Mait Kraun • 25. jaanuar 2018
Jaga lugu:

50 Cent avastas, et ta on bitcoini miljonär

Foto: EPA

Räppar, näitleja ja ettevõtja 50cent on avastas sellel nädalal, et ta on bitcoini miljonär, vahendab MarketWatch.

Tuleb välja, et 2014. aastal ilmunud albumi „Animal Ambition“ eest sai maksta ka bitcoinides ja paljud ka tegid seda. Ta teenis sellega kokku 700 bitcoini – igaühe väärtus oli tol ajal 662 dollarit. Seega teenis ta 400 000 dollarit. Vahepeal läks tal see meelest ära.

Nüüd on nende bitcoinide väärtus tõusnud üle 7 miljoni dollari, selgub TMZ raportist, mis ilmus teisipäeval. „Pole paha poisi kohta, kes on pärit lõunaosariigist. Ma olen enda üle uhke,“ kirjutas 50 Cent oma Instagrami postituses. „Ma unustasin selle ära.“

50 Cent, kelle pärisnimi on Curtis Jackson, kuulutas 2015. aastal välja pankroti, aga ununenud bitcoinid poleks tol ajal midagi muutnud. Hind hakkas ju kiiresti tõusma alles 2017. aastal. Üks bitcoin maksab praegu veidi üle 11 000 dollari, mis tähendab, et 700 bitcoini väärtus on kokku 7,8 miljonit dollarit.

Jaga lugu:
Hetkel kuum