• Jaga lugu:

  Allianzi kasum langes

  AllianzFoto: EPA

  Kindlustusfirma Allianzi puhaskasum langes teises kvartalis üle 5 protsendi. Tulemusi mõjutas negatiivselt Taiwani äri müümine, vahendab CNBC.

  Kui eelmise aasta samal ajal oli Saksa firma puhaskasum 1,99 miljardit dollarit, siis tänavu langes see teises kvartalis 1,89 miljardi dollarini. Osaliselt leevendas selle mõju maksukoormuse langus. Ettevõtte käive kasvas kokku 2,9 protsenti, 35,2 miljardi dollarini.
  „Ülejäänud aasta osas on väljavaade päris hea,“ ütles Allianzi finantsjuht Giulio Terzariol. „Meie käive tõusis 6 protsenti ja see on väga hea. See ei ole seotud ainult varahaldusega, kus meie kasv on kahekohaline. Kindlustusärid kasvavad samuti.“
  „Üleüldiselt võib tulemustega rahule jääda, vaatamata sellele, et geopoliitiline ebastabiilsus ning valuutakursside kõikumine mõjutasid negatiivselt,“ lisas Allianz avalduses.
  Investorid võtsid uudise siiski positiivselt vastu. Ettevõtte aktsia tõusis täna 0,95 protsenti, 187,40 euroni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
USA aktsiaturg: Nasdaq pani langusnädalale punase punkti
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Raadiohitid: ühe Eesti panga juhtimisviga ja uus Tuul Tallinna börsil
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Ossinovski vastane ei jäänud kohtu otsusega rahule
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.